May 27 – Concert: Little Barrie @ Cargo Bar

11043066_646640742129903_4622881137253784492_n

Loud Minority presents:
LITTLE BARRIE + support

(Để xem tiếng Việt, hãy kéo xuống dưới nhé!)

« Effortlessly exciting » – 8/10 NME

« In these days of Perrier-drinking Gym Bunnies, rock ‘n’ rollers like Little Barrie are a cherishable and endangered species » – RADIO TIMES

« The best guitarist of his generation » – EDWYN COLLINS

################################################

We are delighted to announce that UK blues-rock band LITTLE BARRIE will make their Loud Minority return at Cargo Bar on 27th May.

It’s now 2 years since Loud Minority started bringing some of the world’s most exciting artists to these shores for the first time. While it has not been without its problems, the pioneering Saigon indie/rock night has endured and is now seeing the first return of one of one of its’ alumni.

Little Barrie is the brainchild of one of the UK’s leading guitarists, Barrie Cadogan (Primal Scream). Having played with Morrissey, Edwyn Collins, the Chemical Brothers, Spiritualized and Paul Weller, Barrie now divides his time equally between Little Barrie and Primal Scream. The softly-spoken diminutive axeman is known for taking on a whole different persona as soon as he hits the stage, with all the mastery and showmanship of a rock legend.

Chaos greeted the band on their first visit to Vietnam in 2013, when Loud Minority was in its’ infancy. The venue had to be changed at the eleventh hour to the Apocalypse Now club. While this change divided opinion and resulted in a number of refunds being issued, for those who were there that night, what transpired was truly one of Saigon’s greatest nights of rock n roll. As Secret Asians’ drummer, Simon Gibson said, ‘That’s still the best show I’ve ever seen in Saigon’.

Their latest album ‘Shadow’ has received universal praise across the media, with NME crediting the three-piece for ‘taking rock back to its thrilling basics’. They will also soon be heard in living rooms around the world through their score to the US hit TV series, Better Call Saul, the prequel to the all-conquering Breaking Bad.

https://www.youtube.com/watch?v=eHmsblNnnGM

https://www.youtube.com/watch?v=VGsSiQaQmZo

https://www.youtube.com/watch?v=NKm-3SxBEZc

——————————————
Tickets on sale Thurs 5th March:
Advance: 350k / 250k (student ID)
Door: 450k // 350k (student ID)
available from www.ticketbox.vn and Asian Kitchen (185/22 Pham Ngu Lao)

_______________________________________

« Không cần cố gắng tỏ ra thú vị – vẫn siêu thú vị » – 8/10 NME

« Trong thời đại nhạc thị trường ngày nay, nghệ sĩ rock and roll như Little Barrie là nhân tố sắp bị tuyệt chủng và rất xứng đáng được quý trọng » – RADIO TIMES

« Nghệ sĩ guitar tuyệt vời nhất thế hệ của anh ta » – EDWYN COLLINS
———-

Loud Minority rất hân hạnh tuyên bố ban nhạc rock-blues từ Anh – LITTLE BARRIE sẽ trở lại Sài Gòn tại Cargo Bar vào ngày 27 tháng 5 sắp tới.

Đã được 2 năm từ khi Loud Minority tiên phong đưa những nghệ sĩ indie/ rock quốc tế đến Sài Gòn và mặc dù đã trải qua không ít khó khăn, đây là lần đầu tái ngộ với một trong những ban nhạc đầu tiên LM đã mời đến Việt Nam.

Little Barrie là đứa con tinh thần của nghệ sĩ guitar hàng nước Anh, Barrie Cadogan (Primal Scream). Anh đã từng lưu diễn với Morrisey, Edwyn Collins, the Chemical Brothers, Spiritualized and Paul Weller và hiện đang hoạt động đồng thời ở cả 2 ban nhạc Little Barrie và Primal Scream. Khác với vẻ ngoài nhỏ nhắn và ít nói của mình, một khi Barrie đã bước lên sân khấu, anh là một người hoàn toàn khác với sự điêu luyện và đầy đam mê của một huyền thoại nhạc rock.

Vào lần đầu biểu diễn ở VN vào năm 2013, ban nhạc đã gặp phải khủng hoảng khi phải thay đổi địa điểm biểu diễn vào giờ thứ 11 tới club Apocalyse Now. Điều này đã dẫn đến những ý kiến trái chiều và một số trường hợp phải hoàn tiền vé, nhưng với những ai đã có mặt ở buổi biểu diễn của Little Barrie hôm đó đã trải qua một trong những đêm rock & roll tuyệt vời nhất ở Sài Gòn. Như tay trống của Secret Asians, Simon Gibson từng nói “Đây vẫn là show tuyệt vời nhất mà tôi đã từng xem ở Sài Gòn!”
Album mới nhất “Shadow” của LB đã nhận được sự hoan nghênh rộng rãi từ giới truyền thông, NME đã công nhận ban nhạc 3 thành viên này đã “đưa nhạc rock trở về nguồn cội của nó”. Sắp tới nhạc của LB sẽ được lắng nghe ở khắp nơi trên màn ảnh toàn thế giới thông qua TV series Better Call Saul, phần ăn theo của TV show đình đám Breaking Bad.

———-
Ngày: 27.05.15
Tại: Cargo Bar, 7 Nguyễn Tất Thành, Q4, HCMC
Mở cửa: 7.30pm
Tickets bắt đầu bán ngày 5/3:
Mua trước: 350k / 250k (sinh viên) – Tại cổng: 450k // 350k (sinhviên)
Đặt vé tại www.ticketbox.vn và Asian Kitchen (185/22 Pham Ngu Lao)

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s